top of page

DUURZAME BRUIDSBLOEMEN

20230902_101347_edited_edited.jpg

Yes, feest!

Seizoensgebondenheid en duurzaamheid staan centraal in alles wat we doen. Als eco-florist volg ik de natuur. Ik zaai, en plant. Met de handen in de aarde. Bloemen, recht van 't veld. En daarna gaan dezelfde handen aan de slag om de bloemen te laten stralen voor op jullie tafel, jullie gangpad, jullie feest. 

Ik luister graag naar jullie verhaal, zodat de uiteindelijke bloemencreaties mooi passen binnen jullie verwachtingen. 

We nemen nu boekingen aan voor evenementen in 2024 en 2025. Klik hieronder voor meer informatie over de diensten die we aanbieden, de prijzen en onze beschikbaarheid voor de datum van jouw evenement.

HOE WE WERKEN

We ontwerpen voor bruiloften van klein tot groot en hebben ervaring met het werken op verschillende locaties en omgevingen. Wij leveren bloemen voor huwelijken in de omgeving van Aalst, Wetteren, Ninove, het Pajottenland en daarbuiten op aanvraag. In onze studio in Erpe-Mere stellen we elk bloemstuk voor bruiloften samen, van natuurlijke bruidsboeketten tot luxueuze tafelstukken, vaasjes om de tafels mee op te fleuren en frivole bloemen voor het gangpad. We zijn op de dag zelf  ter plaatse om de bloemen te plaatsen, installaties te bouwen en ervoor te zorgen dat alles perfect geregeld is.

Ben je een DIY-er en wil je zelf je feest decoreren met bloemen, dan kunnen wij bloemenemmers voorzien, na overleg van stijl en kleurenpallet. 

Harmonie 2023-333_edited_edited.jpg

Inspiratie

Photografie: Raisa Zwart

bottom of page